hy

1. august, det er utroligt så hurtigt, som denne skønne sommer går. Jeg håber, at i alle har haft en dejlig sommer indtil nu. Jeg er i hvert fald total ladet op af alt den dejlige sol og de lange lyse dage, så energien er i top. Sommeren har jeg levet ude oppe i sommerhuset, har næsten kun været inde for at sove. Udover alt det jeg har nået i haven, og alle de dejlige timer med familie og venner samt skønne timer i poolen, som nu er på 28 grader, er der ikke sket store ting. Måske lige en kort tur til Tyskland, det kommer der noget om senere. Juli måned er også gået med at planlægge ændringer her på bloggen, som jeg skrev før ferien, det er godt med forandringer at gøre tingene på en ny og måske mere spændende måde, nogle gange bliver det så bedre, men ikke altid det kan kun tiden vise.

hy1

Så vidt muligt, hvis jeg ikke er ude at rejse, bliver temaerne: Søndag “hygge”, onsdag “rejser, kunst og kultur”, fredag “grønne glæder”, de andre dage kommer til at bestå af alt mellem himmel og jord. Nu glæder jeg mig til at blogge med jer alle igen. På gensyn søndag.

2 tanker om “1. august så velkommen tilbage!

  1. Dejligt at du er tilbage igen. Og det lyder rigtig spændende med dine temaer. Solen og varmen det er lige noget vi kan lide. Og som altid, gode billeder du tager. Glæder mig til at se hvad du bringer 🙂

    • Tak, det er også dejligt at komme i omdrejninger igen, man bliver lidt magelig i sommer varmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.