Så var det allerede 2. adventssøndag i går. Hold da op hvor går det stærkt, det føles også som om, der kun er 3 adventssøndage, da den sidste er juleaften. Adventskransen på billedet har mit ene barnebarn lavet til mig. Hun laver altid den ene af de to, jeg har. Jeg er næsten færdig med julegaverne, mangler kun min mands. Det er gået let, alle har sendt nogle meget udførlige ønskesedler med billeder og priser, selv hvilken etage i Magasin det var på, så kan det da ikke være lettere. Hvad med dig er du færdig?

Vi er kørt til Glücksburg i går i meget blandet vejr. Det startede flot, og jeg havde ikke mere end sagt: “hvor er det dejligt endelig at køre i godt vejr”, så blev det små regn, og på Fyn begyndte saltvognene at køre, og så blev det sne. Smukt med hvide marker, men jeg hader vinterkørsel, og har været glad hver gang der var gået en uge, for så var vinterkørslen blev en uge kortere, og i går den 10. december var første gang, det var dårligt føre.

Vi kom ned til julemarked på slottet, det vidste vi ikke. Vi går altid lige en tur rundt om slotssøen, når vi kommer herned, og på turen rundt kommer vi forbi slottet, og hold da op en masse biler alle steder, så vi kom til julemarked. Markedet var både inde på slottet og udenfor. Jeg købte et magnet armbånd, for det har jeg længe kikket efter, men har kun kunnet finde dem på nettet. Her kunne jeg prøve dem og få vejledning, så nu er jeg meget spændt, bare det hjælper lidt, så vil jeg blive glad, for fingrene på min højre hånd er efterhånden meget dårlige, og det kniber med at lave rigtig mange ting, selvom det er utroligt så hurtigt, man lærer at gøre tingene på en ny måde.

Her til morgen er det et rigtig smukt vejr med blå himmel og et fint snelag, så turen går ind til Flensborg i dag, hvor der er et stort julemarked.

Hav en dejlig dag.

Mona

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.