Nu synger 2020 på sidste vers, og det er jo næsten positivt, samtidigt kalder det på en status over det forgangne år. Status over de ydre omstændigheder, men så sandelig også på det personlige plan.

I 2020 lærte vi at have gæster på en ny måde med rigtig god afstand og få mennesker. At holde afstand, spritte hænder og gå med ansigtsmaske. I perioder har meget været lukket ned, og nu er vi i gang med anden omgang. Da min mand og jeg ikke mere er på arbejdsmarkedet, har vi på det område følt os heldige. Men da jeg det meste af mit liv har været selvstændig, følger jeg meget med i vores datters mange problemer med hendes firmaer, hvor hun sammen med mange nu er lukket ned for anden gang, og derefter, når hun har kunnet lukke op igen, har måttet knokle i døgndrift for at prøve at rette op på det hele, så bliver man faktisk glad for at være “gammel”. Det har været et år, hvor vi alle har fået sunget meget, og det har været skønt, rigtig positivt. Jeg elsker at synge, selvom det måske ikke lyder særlig smukt.

Når det i løbet af den kommende sommer forhåbentligt bliver fortid med Corona, så skal vi ud og køre i vores nye bil (får den forhåbentligt i januar/februar) ned gennem tyskland, og vi skal holde en kramme og knuse fest. Jeg glæder mig til at give alle mine kære et kæmpe knus.

Godt nytår og tak fordi du har fulgt mig her på bloggen i 2020.

2 tanker om “2020 synger på sidste vers!

  1. Godt nytår også til dig.
    Ja, sikke et år vi lægger bag os – lad os håbe, at alt bliver bedre i løbet af nogle måneder, og det bliver dejligt at kunne kramme og rejse igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.