På vej rundt i Tyskland på lidt ferie blev andet stop i Rietberg, en by vi aldrig har været i før. Det var en hyggelig by, køn og meget ren med masser af blomster over alt, der var utrolig velholdt.

Rietberg er fyldt med gamle bindingsværks huse. I de flest tyske byer er der tit mange spændende skulptur grupper, de fortæller tit en hel historie om byen og er meget flot udført. Vi kom en mandag, og det var måske ikke den bedste dag, da rigtig mange cafeer og restauranter havde lukket (ruhetag). Der blev først lidt liv i løbet af eftermiddagen.

Der var også et kunstatelie med værker af den italiensk fødte kunstner Angelo Monitillo, der har gjort det til sin lidenskab at omdanne tilsyneladende værdiløse metaldele til imponerende skulpturer. Ud over hans atelier kan hans kunstværker også beundres på mange offentlige steder og faciliteter. Mange af skulpturerne er ret flotte og sjove at studere for at finde genkendelige genstande.

Vi boede på Hotel Lind lige i starten af den gamle bydel og med parkering lige uden for døren. Vi går altid meget op i om hotellet har parkering, så man ikke skal køre rundt i en ny by og lede efter en p-plads. Det var en dejlig hotel og en god restaurant, hvor de gik meget op i Corona sikkerhed, hvilket er betryggende. Turen forsatte dagen efter til Cochem.

Hav det godt så længe.

 

En tanke om “24 timers stop i Rietberg!

  1. Hvor er I gode til at komme rundt og få spændende oplevelser.
    Angelo Monitillos kunstværk minder mig om fisken på havnen i Helsingør, der er lavet af affald. Kæmpefisken er lavet af tre japanske kunstnere, Hideaki Shibata, Kazuya Matsunaga og deres assistent Yuragi Wakiya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.