Mona og Allan

Dagen i dag står i kærlighedens tegn, for det er 50 år siden, at min mand og jeg mødtes, og det var kærlighed ved første blik, så det eksisterer faktisk. Ind imellem hører man i pressen at politikere har forhandlet i flere dage, det kan jeg godt slå, for et langt ægteskab er een lang forhandling, hvor hver i sær prøver at komme med de bedste argumenter for at få sine ideer igennem. Selv efter 50 år er der stadig områder, hvor vi overhovedet ikke forstår, hvad den anden siger, andre gange begynder man at tro, at man er blevet tankelæser, men begge dele er en del af charmen ved de mange år. Jeg har aldrig tænkt tanken om skilsmisse, måske mord men manden har overlevet indtil nu, og gør det forhåbentligt i rigtig mange år endnu.
Vi har fundet en hyggelig Italiensk restaurant, og der fejrer vi det i aften, så vi kan sidde og blive helt nostalgiske.

Hav en dejlig weekend.

3 tanker om “50 år’s forhandlinger!

  1. Hvor er I søde og unge. Et stort tillykke med dagen. Jeg kan ikke være mere enig, men jeg er jo også vokset op hos jer og lært af jer. Derfor kan jeg selv holde 20 års dag med min mand i år, så vi er på vej deropad.

  2. Endnu engang tillykke, godt gået. Kan huske jer fra dengang, sødt par. God aften. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.