Bedre sent end aldrig siger man som regel, når man ikke rigtig har fået sig taget sammen til noget. Jeg har lige siden, at jeg som 16 årig var til en firma middag på Hotel Imperial i København ønsket mig at komme derind og bo en nat. I mange år har jeg boet på hoteller i hele verden, men aldrig på Imperial, for det kunne jeg jo altid gøre. Drømmen opstod da jeg som elev i en trikotage forretning på Utterslev Torv, tæt på Brønshøj, kom til firma middag derinde og i min lille gule thaisilke kjole stod nede på toilettet og kikkede ind i et guldspejl. Jeg var imponeret, sikke fint der var, og jeg ønskede at prøve at bo sådan et sted engang, det føltes som en hel anden verden.

I disse Corona tider er det dejligt billigt at bo på hotel i København. Vi havde købt en pakke til 1450 kr, der bestod af velkomst drinks gin og tonic, som vi fik med op på værelset, som var øverst oppe med egen balkon. Middag bestående af to retter, der var valgfri fra menukortet, overnatning og morgenmad. Det var en meget rimelig pris.

Efter udpakning som tog 2 min., gik turen ned af Vesterbrogade, hvor der ligger mange spændende cafeer og forretninger. Bl.a. Cafe Trold som kan noget med julepynt, hold da op hele loftet var fyldt. Her er altid mange mennesker, de fleste sad dog udenfor, så os inde havde god afstand.

Middagen var i hotellets Italienske restaurant, som er spændende indrettet, og maden var rigtig dejlig. Der var gode valmuligheder, og jeg nåede at ombestemme mig et par gange med forretten, før tjeneren kom. Jeg kan godt lide det Italienske sprog, synes det emmer af sol, varme og charme og giver ferie stemning, så jeg nyder, når man kan høre tjenerne snakke indbyrdes på Italiensk.

Vi havde bestilt tid til at komme ind i Tivoli mellem 20 og 21. Hold da op, hvor var der smukt, jeg mindes ikke at det nogensinde har været så eventyragtigt. Jeg var vildt begejstret. Hvis man har mulighed for det, så bør man unde sig selv en tur i lysets eventyrland, det kan man ikke andet end blive glad af.

Et rigtig dejligt døgn blev afsluttet med en uhyggelig tom morgenmadsrestaurant, her var der ikke nogen risiko for smitte, men trist at se.
Det var en gammel drøm, der levede op til forventningerne.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “56 år gammel drøm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.