24a

Nogle af blåbærbuskene har nu fået de skønneste farver, og i går plukkede jeg de sidste for i år,  de var meget små og havde ikke så meget smag, men de fire buske har også givet et meget stort udbytte, og der er en del, som ikke nåede at blive modne. De sidste chili er også plukket. Ellers kom de sidste løg i jorden, og jeg kører stadig blade væk fra mit valnøddetræ. Lysthuset blev ryddet for tæpper og hynder, så stolene fra terrassen kan komme i tørvejr. Så som afslutning skal et termodækken hen over poolen, så kan den forhåbentlig klare sig til foråret. Jeg håber at vinteren bliver lige så mild som sidste år, det var billigt i strøm i forhold til året før, hvor vi måtte have cirkulationspumpen kørende en stor del af tiden, for at den ikke skulle fryse, uh det var dyrt.

24

Sikke mange timer jeg nu får til min rådighed, når jeg ikke skal i haven mere. De skal bruges på tysklandsguide.dk, som jeg har forsømt meget her i sommer. Rigtig god fredag

2 tanker om “Årets sidste høst og nyt arbejde!

  1. Det er dejligt at blive færdig i haven. Jeg har også fået havemøblerne ind, men jeg mangler de blomster der ikke kan tåle frost. Også god fredag aften til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.