nice

Nu er det da alt for lang tid siden, ja temmelig lang tid siden sidste indlæg her på bloggen, og det er da ikke, fordi der ikke sker noget i verden, men desværre er det meste meget negativt. Denne forside på Berlingske dagen efter den uhyggelige aften i Nice havde jeg faktisk et helt indlæg til i hovedet, for den forargede mig helt utroligt. Jeg var nær kvalt i min rundstykke, da jeg så den. Hvad synes du?

tomater

I sidste uge fik vi da lidt revanche hvad varme og sol angik, noget så dejligt. Det glædede også mine tomater meget, der nu vælter frem. Til gengæld har agurkerne lidt problemer med at bestemme sig til, om de skal leve eller dø.

gilleleje havn

Vi kommer meget i havnen for at nyde stemningen og en kold øl/vin. Det vrimler med turister, og det er rigtig hyggeligt, man føler, at man er på ferie.

jazz i Gilleleje

Fredag aften var der Jazz på havnen, det var også rigtig godt, men der var faktisk ikke så mange mennesker, vejret var måske for godt. Jeg er godt nok nede i omdrejninger hvad bloggen angår, men nu er ferien ved at være slut, og jeg håber i alle har nydt sommeren indtil nu, så hav en god uge indtil videre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.