ballonger

I lørdags holdt jeg fødselsdag, og de gode ideer var ved at tage overhånd, men det blev en rigtig god fest. Igen i år havde jeg lavet en arbejdsliste til gæsterne, der var stillet frem sammen med menuen. Inde i ballonerne havde jeg lagt et lille nummer, og så måtte de i gang med at kaste pile, så de derved hver fik et nummer. Da det endelig var lykkedes alle at skyde en ballon ned, læste jeg op, hvad de så skulle hjælpe med. Listen så sådan ud:
Sørge for isvand – hjælpe med til at rydde ud efter forretten – hjælpe med til at rydde ud efter hovedretten – hjælpe med til at rydde ud efter desserten – hjælpe med til at lave kaffe – hjælpe med at bære hovedret ud – hjælpe med at bære dessert ud – hjælpe med klargøring til drinks – bære vinglas ud – hjælpe med vin og sodavand til maden.
Det kørte bare så godt, inden jeg overhovedet havde tænkt på tingene, var der en, der var i gang. Dejlige gæster.

borddækning

Da fødselsdagen blev holdt i sommerlandet, syntes jeg, at borddækningen skulle bære præg af det, så det endte med både, sand og sneglehuse.

24

24a

24b

dessertbord

En skøn aften og dejligt at der nu er et år til igen.

Hav en dejlig solskinsdag.

En tanke om “Arbejdsliste til gæster!

  1. Det ser helt så hyggeligt og fint ud. Jeg kan godt forstå du får gæsterne til at være med. Og det er meget kreativt det du laver. Bordet er så smukt og indbydende. Det må være en dejlig fødselsdag du har haft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.