Langt hår

Endelig havde jeg en tid hos frisøren og kunne komme af med mit corona hår, der var blevet meget langt. Hold da op hvor føles det underligt med så kort hår, jeg tager hele tiden mig selv i at lave bevægelser for at få det lange hår væk. Hvis det ikke havde været for min kære mands overvågenhed, så var jeg kommet en dag for sent. Efter at vores frokostgæst oppe i sommerhuset var kørt i søndags, kikkede min mand på vores fælles kalender på nettet og så, at det var mandag og ikke tirsdag, jeg skulle til frisøren, som jeg ellers havde skrevet på min papirs kalender. Jeg havde oven i købet fået en sms, hvor der stod tirsdag, men havde kun gået op i tidspunktet. Så hold da op, der var nogen, der fik travlt, for jeg skulle også have en coronatest. Der blev pakket i en fart og op forbi Medborgerhuset i Herlev, hvor man kan få en lyntest. Der stod en del andre, der skulle bruge en test mandag morgen, men til trods for at køen virkede lang, så tog det hele kun 20 min.

Kort hår

Det er længe siden jeg har haft så kort hår, men nu skal der til at ske noget nyt, nu hvor verdenen laaangsomt bliver mere normal. Jeg har også fået første vaccinestik, så friheden kan næsten skimtes.

drivhus i haven

I år har jeg haft meget tid, så drivhussæsonen er kommet i gang meget senere end normalt, lidt typisk. Det er et stort arbejde, når sæsonen skal starte, for så skal drivhuset tømmes og spules lige som alle plantekasserne, og det er min mands job, så jeg er også lidt afhængig af ham. Sidste år samlede jeg frø fra mine tagetes, lathyrus, tallerkensmækkere og mamelukærme, og dem har jeg sat til forspiring. Nogle af de sidste frø sår jeg så direkte i haven. Der blev også sået salat, radiser og dild inde i drivhuset.

væksthus

Hav en dejlig uge.

2 tanker om “Corona hår og radiser!

  1. Din nye hårlængde er så fin, Mona. Jeg skal klippes i morgen – det glæder jeg mig til.
    Det må være spændende at have et drivhus. Jeg håber du viser lidt billeder fra det gennem sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.