14

I går aftes fik jeg spørgsmålet: “hvad laver man i Husum (Tyskland) i dårligt vejr”. Spørgerne var et par danskere, vi kom i snak med på en restaurant. De var i Husum for første gang og ankom i går i dårligt vejr, så meget naturligt syntes de ikke særlig godt om byen, for hvilken by er køn og spændende i regnvejr? Vi startede dagen med at gå en tur til slottet og rundt i slotsparken, og så kan man jo altid shoppe, når det er dårligt vejr, så det gjorde jeg, hvad der faktisk også skete i Lübeck, da vejret var skønt, så måske må jeg bare indrømme, at der er shoppet igennem på denne tur. I morgen meget tidligt kører vi så hjem, for i går fik jeg en tid på Privathospitalet Hamlet, det gik stærkt. Mere om det senere.

Hav en god efterårsdag.

 

2 tanker om “Dårligt vejr!

  1. Fint billede 🙂 Hvad har du købt, jeg er så nysgerrig? Håber ikke det er noget slemt på Hamlet. Også en god dag til dig.

    • En Boss frakke i farven kamel har ikke kunnet finde en der hjemme i den farve. Sorte ruskinds støvler og slacks. Øjenskygge og så fandt jeg en hårlak ( fik den anbefalet af en veninde) rigtig god til 2.95 euro så jeg købte dem de havde. På Hamlet er det bare en tommeltot. Men ventetiden på Gentofte var så lang så jeg kunne vælge noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.