blomster i Tivoli

Jeg har været en dejlig tur i Tivoli. Lige som meget andet har mine ture derind været på pause længe. Men jeg elsker den smukke have med farverige stauder og spændende blomsterbede. Parken er verdens næstældste af sin art kun overgået af Dyrehavsbakken, som er ældre end Tivoli, der blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Det er fantastisk med sådan en smuk have næsten på Rådhuspladsen i en hovedstad, hvad der også giver udsigt til historiske bygninger.

karrusel i Tivoli

forlystelse i Tivoli

Der må være forlystelser for alle, nogle er vidunderlig nostalgiske, mens andre er det rene adrenalinsus. Der var mange flokke af glade unge mennesker, der tydeligt foretrak de store og voldsomme forlystelser.

Tivolisøen

Normalt spiser vi altid på Søcafeen, da  vi synes, det er godt, men forleden skulle det være lidt nyt, så vi valgte Brødrene Prices restaurant i Glassalen. Det var dejlig spændende mad, og som en ekstra bonus giver de 25% på maden, når man er medlem af Ældresagen.

pantomime teatret

Sidste stop på vej ud af haven blev ved Pantomime teateret. Jeg fik en følelse af, at verden var normal igen, og det var en vidunderlig følelse. Fra i dag behøver vi så ikke mere mundbind de fleste steder, hurra for det.

Hav det godt.

4 tanker om “Den gamle have!

  1. Det lyder dejligt med jeres Tivolitur, og det er meget smukke billeder! Vi var i Tivoli for et par uger siden og nød det lige så meget som dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.