mona16

Jeg tænker tit på, hvad er den perfekte alder?
Hvornår hviler man i sig selv, hvornår ønsker man ikke at være ældre eller yngre.

mona-09

I mange aldre ser vi frem til en anden alder. Når man er lille, vil man gerne være større, fordi de store må en masse spændende ting, som man gerne selv vil. Når man er lille tæller man ikke sin alder i hele år, men også i halve. Alder er noget meget mere finkornet. Når man når en hvis alder, begynder man at tænke på alder i tiår, man er i 50erne og 60erne. Så hvad er den ideelle alder? Nu er 40´erne de nye 30´ere, 50´erne de nye 40´ere.

I et stort amerikansk studie undersøgte man for et par år siden, hvor stor forskel der var mellem folks reelle alder, og hvor gamle de følte sig. De fleste over 50 følte sig omkring ti år yngre end deres fysiske alder, men det interessante var, at forskellen steg med alderen. En betydelig gruppe af 70-årige følte sig ligefrem 20 år yngre, end de rent faktisk var.

Så hvornår er man gammel – og er det overhovedet noget, man bliver mere? Selv er jeg 68 og føler mig absolut ikke gammel på nogen måder. Der er 10 år mellem billederne, så noget må jeg nok indrømme, at der sker. Ville faktisk have fundet billeder fra mine runde fødselsdage, men da det altid er mig der fotograferer, er jeg ikke med på ret mange billeder. Normalt er det godt.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “Den perfekte alder!

  1. Dejlige billeder. Der er ikke meget forskel på de to og med ti års forskel – skønne frue. Nu har jeg jo af gode grunde en del billeder på min blog og jeg er faktisk rystet over, hvor meget jeg har forandret mig på bare 5 år. Men jeg føler ikke der er gået 5 år – underligt. Til gengælde er der dage hvor jeg føler jeg er 45 og andre at jeg er nærmest 90. Også god weekend til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.