Dette blogindlæg laver jeg med den skønneste udsigt til Geneve søen her til morgen. Vi ankom til huset, vi har lejet, i lørdags i skønt vejr og har så nusset rundt,  handlet mad og været nede i byen søndag og spise pizza på den samme restaurant som altid. Det er en af traditionerne at starte med det og så en tur hen ad den smukke promenade. Vi har faktisk nydt ikke at lave noget, bare hygget og drukket kold rosévin med udsigt ud over søen. Den udsigt bliver vi aldrig trætte af, selvom vi har været her mange gange.

Evian er en meget smuk by, her er plantet masser af blomster over alt, og her er bare så pænt og ordentligt. Nu til morgen kl. 6.55 kom vores datter, svigersøn, barnebarn og hendes veninde, de havde kørt non stop herned, fordi de var tre til at køre. Jeg vågnede ved en SMS fra min datter: “Vi er kørt ind i Frankrig, er der om 30 min”. Så det var ud af sengen i en fart, men skønt at se dem. Nu er de gået op ovenpå for et hvil. Lidt senere  spiser vi alle brunch, når de har fået lidt søvn.

Hav det godt til vi mødes her igen på bloggen.

Mona

4 tanker om “Den skønneste udsigt!

 1. Nyd det, at rejse er at leve.
  P.t. Er vi på ferie i Italien, et land som vi elsker højt.
  Vi bor på det samme hotel i Villa Rosa, der ligger lige ud til havet med Strandpromenaden nedenfor.
  Vi ankom i dag. Har kørt 2100 km med 2 overnatninger undervejs. Den første i Rothenburg an der Fulda og den næste i Trento, der er en rigtig dejlig by.
  Vi skal rundt at opleve og se alle vores steder hernede og efter 12 dage har vi 3 overnatninger i Østrig.
  Fortsat god ferie til jer.
  Knus
  Birgit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.