Den Sorte Diamant

Jeg har været i Den Sorte Diamant for at høre Lone Kühlmann og Lise Nørgaard.

Den Sorte Diamant

Det var rigtig godt, de er et par fantastisk spændende damer, der har en dejlig humor. Så kan man heller ikke andet end blive lidt imponeret af Lise Nørgaard, over hvad hun kan i hendes alder. Interessen havde været så stor, at arrangementet var flyttet ind i Dronningesalen, og der var fyldt.Tænk sig at det så også kun kostede 40 kr.

Den Sorte Diamant

Jeg kan rigtig godt lide Den Sorte Diamant, der er en dejlig atmosfære, og vi var som sædvanligt lige rundt og kikke, der er meget at se på. Her er et nationalt fotomuseum, og danske bladtegnere udstiller på “Bladtegnergangen”, og selvfølgelig er der også biblioteket.Jeg manglede også nogle billeder derfra til min www.danmarks-guide.dk bl.a. Per Kirkebys spændende loftsmaleri på “Kirkebybroen”. Du kan læse mere om Den Sorte Diamant på guiden, hvis du skulle få lyst. Selvfølgelig nåede vi også kaffe og en af deres hjemmebagte kager.

Den Sorte Diamant

Hav det rigtig godt til vi ses her igen.

 

2 tanker om “Den Sorte Diamant!

  1. Jeg er også glad for Den Sorte Diamant. Det er et dejligt sted. Og jeg så godt det foredrag, men kunne desværre ikke – ærgerligt. Sådan nogle damer vil man ikke gå glip af. Og Jazz i Sorgenfrikirke gik helt hen over mit hoved. Øv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.