Ballon pilekast

Ja, så har vi haft det årlige pilekast efter balloner. Det foregår altid 1. påskedag efter påskefrokosten, for så er det dejligt at få rørt sig lidt.

Ballonerne hænger i klemmer, så den, der kan fremvise flest klemmer efter kampen, får en præmie.

Jeg er meget glad for, at det er så let at samle tre generationer, og at alle kommer, når vi inviterer til de mange traditioner, vi har.

Lager af papirblomster

Jeg er blevet helt vild med at lave papirblomster og synes efterhånden, jeg er blevet ret god til det.

Nu hvor jeg har belemret alle børnebørn med en buket, så var jeg efterhånden ved at drukne i papirblomster og havde dem stående alle vegne. Jeg kunne godt se, at hvis jeg skulle blive ved med at lave dem, så måtte jeg af med nogle flere. Derfor er jeg begyndt at sælge dem oppe i sommerhuset, da de jo er gode i et sommerhus. De skal ikke vandes og holder meget længe.

Salg af papirblomster

Selvom jeg, da vi solgte vores hus, gav flere hundrede bøger til Røde Kors, så har vi stadig alt for mange. Reolen bugner til trods for, at de står i to lag på hylderne, så nu skal nogle af dem også sælges med undtagelse af de forfattere, hvis bøger jeg samler på samt kunst og kogebøger. Ja, de fleste fagbøger gemmer jeg.

Pool skygge

Vi har fået fældet fire store træer sammen med naboen. Vi havde to kæmpe fyrretræer og naboen to bøgeræer, hvad der gjorde, at de ingen sol havde i haven.

Vi har talt om at få fældet vores fyrretræer i mange år, da de skygger for poolen det meste af formiddagen. Så det var dejligt, og så skal jeg heller ikke være nervøs for, at de vælter, når det stormer.

varm pool

Samtidig har vi fået lavet det, så vi let kan rulle et termodækken ud over poolen om natten her i starten af sæsonen, hvor det stadig kan blive koldt. Det har virket fantastisk godt, poolen er allerede oppe på 13 grader. Nu forstår vi ikke, hvorfor vi ikke har fået den ide noget før. Men bedre sent end aldrig, må man sige.

pool

Tirsdag kommer vores nye køkken, så der bliver noget at gå i gang med for min kære mand. Han har allerede taget noget af det gamle ned.

Hav det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.