Som en lidt forfrossen kjolepige blev jeg ret begejstret for Axelshus’ ide med frakketæpper, det er godt nok smart. Når vi er i Helsingør, går vi altid lige en tur hen på Axeltorv. Her er normalt mange mennesker, men lige for tiden mangler der jo alle svenskerne, så der var god plads til at få en øl og et glas vin. Axelhus er vores foretrukne sted, og de første gange faldt valget der på grund af øl udvalget, min kære mand går meget op i ølmærker, siden har vi valgt stedet på grund af det søde personale og ejeren Rebecca, som er altid et storsmilende og fyldt med energi.

Her forleden lyste det rødt på lang afstand, og det var deres nye sittingsuits, der lå hen over ryglænet på alle stolene som en erstatning for tæpper. Det føltes hyggeligt at sidde og putte sig næsten som i en sovepose, men bare meget mere komfortabelt. Nu blev det kun til en prøvning, for det var en dejlig solskins dag.

Vi er meget glade for tapas, så vi spiste frokost udenfor på Axelbar (samme ejer som Axelhus). Axelbar er blevet et spændende sted, ret lækkert indrettet til den lidt mere modne kundegruppe. Dejligt når et sted ikke altid går efter de helt unge aldersgrupper.

 

SITTINGSUITS.com har solgt deres ide til Carlsberg, så det åbner store muligheder. Jeg har selv meget af mit liv været iværksætter, så dem er jeg selvfølgelig begejstret for, og det er bl.a. også  iværksætterne, der skal være med til hurtigt at få vores lands økonomi på ret køl igen.

Hav det godt så længe.

4 tanker om “Det er smart!

  1. Sikke en god idé med frakketæpperne! Og jeres tapas ser meget lækker ud – det må vi prøve næste gang, vi er i Helsingør, som er en by, vi holder meget af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.