28

Nu er en dejlig påske ved at være ovre, og vores ferie er ved at være tæt på (fredag morgen). Torsdag holdt vi påskefrokost, det blev rigtig hyggeligt, stemningen var utrolig god og masser af mad, så resterne er vi ikke kommet igennem endnu. Tre blev og overnattede, så da huset var blevet sig selv igen, gik resten af fredagen på sofaen. Så lørdag morgen efter en god nattesøvn var jeg frisk igen.

28b

Der har været et dejligt leben ved havnen her i påsken, den tiltrækker mennesker som en magnet, og vi måtte også lige ned og have årets første øl/vin, så er sommeren rigtig på vej, når det er sket, og i år var vi ikke ved at dø af kulde.

28c

På vej ud til fyret i Gilleleje i går kom vi forbi en del børn, der trillede æg. Hvad det går ud på, kunne vi ikke huske, så vi måtte hjem og google det.
Det gælder om hvis hårdkogte æg kan trille længst, og hvis æg der længst kan beholde skallen hel. En sjov tradition at mødes Påskedag og lege på bakketoppen. På turen tilbage var der kommet endnu flere, det myldrede med børn med æggebakker i hænderne.

28d

Turen fra Gilleleje ud til fyret er en rigtig dejlig tur året rundt.

28a

I går stod den for første gang i mit liv på hjemmelavet forloren skildpadde, og det smagte dejligt. Min svigersøn havde fødselsdag, og som du kan se på billedet, er min datter fantastisk god til at lave borddekorationer, og ja det var så den påske, nu er jeg tilbage i Herlev og gøre klar til hverdagen og ferie.

Hav en rigtig god aften.

 

En tanke om “Det var så den påske!

  1. Hvordan er det man siger æblet falder sjældent langt fra stammen. Det med borddækning er da lige i øjet. Meget fine påske borde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.