Skarver Udsholdt Strand

Test test, nu står den på testning hver 3. dag, så jeg hele tiden er klar til at gå ud i det pulserende liv, ud på museer og at spise samt andre spændende ting. Vi bliver testet oppe i vores medborgerhus, og hvis vi kommer ca. mellem 10 – 10.30, tager det kun 5-10 min., det kan man da kalde lyntest, og det kører bare fantastisk godt.
Jeg er blevet meget glad for at gå langs vandet oppe ved sommerhuset, at mærke vinden og nyde synet af vandet det tømmer hovedet for negative tanker. Jeg går derned hver dag, når jeg er deroppe, og jeg forstår faktisk ikke, at jeg sidste år aldrig var dernede, for det tager kun 10 – 12 minutter at gå til vandet, og der er aldrig to dage, der er ens, man oplever altid noget nyt. Sidst var der mange skarver, og nogen af dem sad til “tørring” med vingerne spredt ud.

Børnebørn på Volden

Her Store Bededag holdt vi en af vores families mange traditioner. Til trods for regn og blæst mødes vi torsdag aften med vores søn og børnebørn på parkeringspladsen ved Gefionspringvandet og gik så turen rundt på volden ved kastellet, som ligger tæt på Langelinie i København. Vejret kan være meget forskellig, som det danske forår jo er. Sidste år var det det skønneste solskinsvejr, og i år øsede det ned ledsaget af en strid blæst, så det var næsten umuligt at holde en paraply. Men en tradition er en tradition, så vi møder alle op uanset vejret. Bagefter står den på varme hveder, og mit barnebarn Karoline havde bagt de skønneste hveder i år.

Pool rengøring Udsholdt

I ugens første dage, da vejret var skønt, stod den på arbejde i sommerhuset. Der er altid meget at lave om foråret, så er det til gengæld lettere resten af sommeren. Poolen blev også spulet ud og inde, og min kære mand tog årets første svømmetur. Det er også en tradition, at han starter sæsonen, når den er 15 grader. Jeg skal op på 20 og helst lidt mere, ja faktisk passer 25- 30 grader mig fint.

Svømmetur i poolen

Hav en dejlig ny uge. Jeg glæder mig til den, for da skal jeg have stik nr. 2

 

2 tanker om “Det var så den uge!

  1. Sikke en god idé, at I bliver testet hver 3. dag, så I kan komme ud og nyde livet. Jeg kan godt forstå, du er glad for at gå langs vandet oppe ved sommerhuset. Det er sjovt at se skarverne tage solbad. 
    Jeres overdækkede swimmingpool ser vidunderlig ud!
    Sikke en god idé med så turen rundt på volden ved Kastellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.