Ugen startede med besøg, vi ventede på ham hele dagen, ja faktisk har jeg ventet på “ham” i mange år, hvor vasken bare er blevet dårligere og dårligere, lige indtil den sagde helt stop. Han kom ca. 16.30 og kæmpede til kl. 18, hvor det så lykkedes for ham. Hold da op hvad mon, det kommer til at koste?

Længe siden vi har haft søster tirsdag, men i denne uge lykkedes det, og så var vi bare også heldige med vejret, så det var en dejlig dag.

Onsdag blev det så igen hundekoldt, så vi opgav hurtigt vores tur til Helsingør, der er ikke mange byer, det er hyggelige og spændende, når man går og fryser.

St. Bededags aften startede med en tur rundt på den smukke vold i København sammen med barnebarnet Sebastian og  så hjem og spise hveder.

St. Bededag var ren afslapning og hygge, for da havde søster og svoger inviteret på frokost. Da vejret var godt, ankom vi med bussen, så var der ingen diskussion om, hvem der skulle køre hjem.

Lørdag stod den på Københavner tur for at prøve at købe noget overtøj, det lykkes mig ikke. Men ugens sidste dag blev en dejlig dag med fødselsdag hos Christina, hun havde inviteret 21 mennesker til frokost i Kongens Have. Dog blev hun lidt nervøs for vejret, så det blev flyttet til deres gård, men vejrguderne var flinke, det blev fint vejr. Derefter var det hjem og pakke bilen og afsted til Glücksburg med en enkel kaffepause undervejs med udsigten til de skønne rapsmarker.

Så nu tager jeg hul på uge 20 med dejlig blå himmel og sol, det skal nok blive godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.