Da jeg startede på dette blog indlæg, lavede jeg overskriften “Efterlysning – hvor er du?”, som nu har  fået en dobbelt betydning, for jeg er også selv blevet efterlyst, men jeg har bare været syg. Der skal ellers meget til, for at jeg ikke skriver, men nu er der lidt fremskridt, så jeg fortsætter med mit indlæg. At nu må det være på tide at efterlyse foråret, for hvor pokker er du henne. Jeg har glædet mig i mange måneder til, at du kom, og her den 15. marts er det stadig væk kundekoldt, så jeg venter stadig og kan desværre se på telefonen, at du ikke lige er på trapperne. Så hvor er du?

Jeg fandt en lille flig af dig kære forår i byggemarkedet. Lige indenfor døren stod alle frøposerne, hold da op hvor blev jeg glad, smilede så stort at læberne næste revnede. Jeg elsker frøposer, for det er et af forårstegnene, og jeg køber altid rigeligt ind i min begejstring, desværre hader jeg at så, så de kommer aldrig alle sammen i jorden. Men bare synet af dem gør mig glad, de emmer af sommer, og jeg kan se alle de skønne blomster for mig, som jeg køber frø til. jeg har også et duepar i haven, og de tynder meget kraftig ud i de frø, jeg lægger. De har en utrolig appetit.

Et andet positivt syn er dog erantis og vintergækker lige uden for min dør. De har trodset kulden, så der er da nogle dejlige små tegn på, at det kære forår nu snart må komme. Hvad laver du, mens du venter på foråret?

Hav trods alt en god dag.

Mona.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.