Jeg er kommet gennem utroligt mange år i Flensborg. Tit har det været i forbindelse med en feriestart, hvor det har været første stop på turen ned gennem Tyskland. Faktisk synes jeg i starten, at byen var lidt kedelig, måske fordi vi kun lige bevægede os op og ned af gågaden. Nu hvor jeg har været i byen rigtig tit, begynder der at vise sig et nyt billede. Man kan faktisk slå tre parallelle streger, hvor den øverste består af den gamle historiske kirkegård, hvor Istedløven står, og hvor kunstmuseerne ligger. Herfra er der udsigt over byen, og her er der mange smukke gamle huse. Det er et rigtig spændende og smukt område.

Den midterste streg er gågaden, hvor man kan shoppe igennem, hvis det er det, man ønsker. Der er med årene kommet flere spændende butikker.

Den sidste streg er havnen. En havn tiltrækker altid mange mennesker, så her er der altid en leben, og i år er der kommet en ny fiskerestaurant, som er vældig god og med meget rimelige priser. Den ligger over på den anden side, så man sidder og har udsigt til hele byen. Du kan læse mere om Flensborg på tysklandsguide.dk, hvis du skulle få lyst.

Hav en dejlig solskins weekend.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.