Når vi er hernede i Glücksburg, tager vi altid ind til Flensborg om Lørdagen, for der er rigtig meget liv i byen. Det myldrer med danskere og tyskere. Der er et stort marked på torvet med boder fyldt med delikatesser, kød, ost, masser af skønne grønsager og ikke mindst et væld af blomster. Vi slutter ofte af på en af mine ynglings restauranter “Gosch Sylt”. Den ligger på østsiden af havnen, så man har udsigt til hele Flensborg by.

Restaurant Gosch Sylt er en fiskerestaurant, dog har de nogle meget få kødretter. Der er ingen servering, man skal selv op og bestille maden, og menuen står på væggen på både tysk og dansk. Drikkevarer skal købes i baren. Alt personale er meget friske, og når der bliver givet drikkepenge et af stederne, ringes der med en stor skibsklokke.

Min foretrukne ret er sommersalat, og som alle retter i tyskland er den ret stor, så indtil nu er det aldrig lykkes mig at spise op, desværre. Priserne er meget rimelige både på mad og vin.

Om sommeren kan man sidde ude på en skøn terrasse, som er bygget ud i vandet. Hvis du får lyst, kan du læse mere om Flensborg på min tysklandsguide.dk

Jeg er ved at lave en ny stor udgave om Flensborg, hvor byen bliver delt op i 3 ture. Det varer lidt endnu, før den er klar, for den bliver mere omfattende. Solen har også svigtet lidt til fotograferingen.

 

Hav en god weekend.

 

 

4 tanker om “En god fiskerestaurant!

 1. Så spændende at du er ved at lave en Tysklandsguide! Jeg har ikke været i Tyskland i mange år, men får bestemt lyst efter at have læst, hvad du skriver.
  Rigtig god weekend.

 2. Hej Mona.
  Tak for tippet med den fiskerestaurant på den anden side i Flensburg, den skal bestemt afprøves, og næste gang skal vi da også gå turen og se alle de malede katte på husene efter byporten.
  Jeg glæder mig bestemt også til din Flensburg guide, vi er kommet der jævnligt i alle årene, så det vil være spændende med ny inspiration.
  Kh
  Birgit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.