Morgenbord

Nu hvor jeg ikke har arbejde mere, så kan dagene blive ret ens. Men her lørdag var vi i sommerhuset, og jeg fik en tid kl.10 til at få ordnet negle i Carlsbergbyen hos mit barnebarn, og det gav anledning til at lave en bytur ud af det.

Efter morgenmaden kørte vi, og efter GPS’en skulle det tage 55 min.

Take a Break

Jeg glemte at tage et billede inde hos Take a Break, så jeg har brugt et gammel billede fra første gang, jeg var inde at se lokalerne. Lidt pudsigt nu hvor de snart flytter til Frederiksberg i et spændende hus, de er ved at gøre i stand.

I dag var der fyldt op med unge piger, der skulle være sommer smukke. Jeg fik røde negle og en hyggelig sludder med barnebarnet. Hun kom nærmest i 3. grads forhør, ikke fordi jeg er nysgerrig, men det er rart at kunne følge med i deres liv.

Stempel Cafe

Efter at have fået smukke negle stod den på Brunch på Stempel Cafe på Enghave Plads. Det er en god brunch.

Vi spiste først fra den ene side af buffeen og drak kaffe og efter en lille pause, tog vi den anden side. Det var nærmest som frokost med en del grønt og andet godt, så der blev lørdags hygget med en øl til.

Når jeg har været oppe i sommerhuset i mange dage og nydt haven og stilheden, så nyder jeg også at komme til byen og mærke dens puls og studere  mennesker.

Hækletøj

Vi kører meget, og jeg bruger som regel tiden til at hækle dækservietter, hold da op hvor har jeg mange dækservietter. Da jeg har lavet så mange, kan jeg sagtens også nyde naturen samtidig, og føler ikke jeg spilder tiden, hvad jeg altid er nervøs for. Det er en dårlig vane.

Se lige mine fine negle, det pynter meget, da alle mine negle stadig ikke er pæne efter kemoen.

Bauhaus

Sidste stop på vej tilbage til sommerhuset blev i Bauhaus for at købe gødning til mine buksbom, men det kan man kun købe over nettet, fik jeg at vide. Det vil sige, at jeg skulle køre hjem og bestille det, og så få det sendt med posten. Jeg kan ikke se logikken, kan du?

At jeg ikke bare kunne tage en flaske, betale ved kassen og slut. Nu skulle jeg bestille over nettet, hvor de så modtager ordren, pakker den ind og sender den. Den  skal så køres ud til en af de mange pakkebokse, og jeg skal køre hen og hente den, og fragten koster lige så meget som gødningen.

Jeg ved godt, at jeg er gammeldags, men jeg elsker at gøre mine indkøb i en rigtig forretning og synes, at det er trist, når jeg kommer til en by, og rigtig mange butikker er lukket.

Til trods for noget trist vejr blev det en dejlig lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.