Begivenhederne står ikke ligefrem i kø for tiden, hvis livet gik langsommere, så gik det vist helt i stå, så derfor er jeg heller ikke særlig aktiv her på bloggen, som jeg gerne vil have er positiv. Humøret har været lidt nede, men er nu kommet op igen, for jeg har fået en stor glædelig besked efter sidste mammografi og skanning, at knuden er skrumpet til halv størrelse juhu.

Statens museum for kunst

Vi har været et par dage i København på Hotel 71Nyhavn, det var dejligt, et skønt Hotel som ligger rigtig godt, for så kunne vi gå mange små ture. Hotellet havde også et rigtig sødt og hjælpsomt personale. Vi startede med Statens Museum for Kunst, hvor det lykkes os at få et bord i cafeen, hvor der var rigtig mange mennesker. Det kom vi til at fortryde, for vi fik noget elendig mad.

Hotel Nyhavn 71

Garden i København

I København sker der altid noget, man kan bare sætte sig og så studere livet, og pludselig kommer Garden f.eks. marcherende, eller der kommer nogle spændende mennesker forbi. Når man sidder ned, er der også mere ro til at sidde og studere alle de mange smukke bygninger her i  vores kønne hovedstad. Vejret var ikke til ug, men det holdt tørt . Da jeg nu kun kan spise suppe eller salat uden ost eller nogen form for kød, er det lidt svært at spise på restaurant, der er ikke ret mange, der har suppe på menuen, så vi fik studeret ret mange menukort.

Amalienborg

71Nyhavn hotel

Når jeg kommer ind på et hotelværelse, starter jeg altid med at møblere om og flytte møblerne hen, så jeg kan kikke ud af vinduet, for der sker jo en masse, der er et konstant liv af mennesker. Så vi fik et par hyggelige dage.

Hav det godt så længe.

4 tanker om “En god nyhed!

  1. Åh, sikke en dejlig nyhed, at knuden er skrumpet så meget – tillykke!
    Hvor er I gode til at komme rundt og opleve spændende ting. Sikke nogle smukke billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.