Vi tager tit en hurtig beslutning. Det er ikke altid godt, men denne gang var den nok nødvendig. Jeg var blevet rastløs, vil gerne i gang med at få flytningen overstået for at få det ud af hovedet. Selvom huset kun var meget kort tid til salg, så er det næsten et år siden, det blev bestemt, at det skulle sælges, og så længe har det været inde i mit hoved, nu skal det ud. Så i mandags tog vi hjem med traileren og fyldte den og bilen. Indimellem arbejdet kørte vi over i Herlev golfklub og spiste frokost, og der kom mit forslag: “Skal vi ikke holde fri fra det hele, køre nogle dage til Glücksburg og lade som om vi har ferie og kun lige pakke tøj”. Så vi kørte til sommerhuset og tømte bil og trailer og satte noget af det på plads, derefter en skøn tur i poolen for at blive kølet af, så var vi klar kl. 17.30. Jeg havde smidt nogle oste og to kildevand i en køletaske, og undervejs gjorde vi holdt og fik købt brød og jordbær. Det blev så aftensmaden, som blev indtaget i solen efter Ringsted. Kl. 22.15 landede vi her i Glücksburg, lidt trætte, men så står den på fire dages ferie, for lørdag skal vi til fest kl.12 og fredag får vi gæster – hyggeligt.

Søndag skal jeg deltage i Stafet For Livet i Helsingør, det er til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Starten går lørdag  klokken 10 og slutter søndag. Man kan gå eller løbe alt efter ens lyst og form enten 800 m eller alle 24 timer. Jeg vil gerne være med, når nogen gør så meget arbejde for at lave et arrangement, der støtter en rigtig god sag. Min datter har lagt et stort arbejde i det i Helsingør, så jeg håber, de får samlet mange penge ind der og i alle de andre byer, der er med.

Hav en dejlig solskinsdag.

Mona

4 tanker om “En hurtig beslutning!

  1. Hej Mona det er store beslutninger I har taget i den sidste tid, og det giver da helt klart nogle vågne nætter og uro i hverdagen. Men det er også lidt spændende at starte på nogle friske nye ting i. Jeg tror det er sundt i vores alder men også hårdt, at bryde lidt op fra det vi plejer. God ide med ferie. Jeg håbe den bliver god og at du er ved godt mod. 💚 Og som altid – en god blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.