Jeg har været på en mini ferie. Tre dage i Rostock og en dag i Lübeck, og det var første gang, jeg var i Rostock. Da vi planlagde turen, så det ud til at blive ok vejr, men stille og roligt, som tiden nærmede sig, ændrede vejrudsigten sig til det dårligere. Vejret har stor betydning for billedekvaliteten, sol gør underværker, og planen var, udover at nyde nogle dage i byen, også at studere og fotografere den, så jeg kan skrive om den på min tysklandsguide. Rostock er en stor by (ca. 200.000 inb.) og en spændende by, men lidt for stor efter min smag.

Jeg synes meget bedre om Stralsund, som vi kørte til den ene dag. Det er en charmerende by, den vil jeg vælge næste gang måske i eftersommeren. Byen har mange små torve og et spændende havneområde med mange hyggelige cafeer og restauranter. Planen var også at køre til Rügen, men det droppede vi på grund af vejret og mangel på tid.

Det er dejligt med sådan en lille ferie at blive vartet op og få alt serveret. På morgenmadsbuffeten lå denne agurk med en fin serviet om, så man kunne skære skiver. Det var lige før, jeg troede, at vi var kommet til Norge, for der har man altid hørt om, hvor dyre agurker er. Nu er jeg hjemme igen og skal i gang med at arbejde, så Rostock og Stralsund kan komme på tysklandsguide.

Hav en god uge.

2 tanker om “En mini ferie!

  1. Sikke en dejlig lille ferie, I har haft. Jeg kender ikke så meget til Tyskland og har kun været i Berlin og i Harzen – men det er en stor fejl, at jeg endnu ikke har oplevet meget mere af landet.

    • Der er rigtig mange smukke steder i Tyskland og så er det rimelige priser. Jeg har rejst en del her da jeg begyndte at lave min tysklandsguide.dk Hav det godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.