Buket papirsblomster

Har du en spændende hobby, eller har du lyst til at prøve noget nyt.

Der er mange måder at være kreativ på. En hobby kan også være mange former for fysisk aktivitet. Mangler du en ny hobby, eller er du bare blevet træt af den gamle?

Jeg har i årenes løb prøvet utrolig mange ting, men har også haft perioder, hvor jeg har haft lyst til noget nyt, men manglede inspiration. Det har været vigtig for mig at have en hobby at slappe af ved og at skabe noget nyt, det gør mig glad.

Mange af os har mere tid og overskud nu, hvor man måske ikke har hjemmeboende børn eller er “arbejdsfri”.  Hobbyer kan være meget afstressende, styrke ens krop  eller være hjernegymnastik, alt efter hvad man vælger.

Bakke i decoupage

Sidste år var det mest découpage, som jeg da begyndte på igen efter flere års pause, hvor jeg har lavet bakker, æsker, billeder og mange andre sjove ting.

Jeg havde altid en lille saks på mig og kunne ikke se spændende blade uden lige at tjekke, om der var noget, jeg kunne bruge. Så til sidst havde jeg masser af gode motiver, når jeg så skulle skabe noget nyt.

Billeder i decoupage

 

Papir blomster

Sidst år begynde jeg at lave papirblomster, og det blev jeg meget glad for, de blev også bedre og bedre.

Jeg startede med at lave papirblomster, da jeg skulle hold fest og ville pynte et telt op på en ny måde. Så der lavede jeg flere hundrede, det gav en god øvelse.

Nu er det sjove at lave nye blomster, der ligner de ægte så meget som muligt, og hele tiden at få nye ideer til udseende og farver. Visse steder er papirblomster gode, men for mig kan de aldrig erstatte naturens egne, som f.eks. en stor buket tulipaner lige nu.

Telt pynt

Serviet pynt

I mit lange liv har jeg prøvet mange hobbyer. Som barn samlede jeg som mange andre på glansbilleder, frimærker og servietter. Så begyndte jeg at sy tøj, strikke og hækle. Strikke kan jeg ikke mere på grund af mine fingre, men så hækler jeg, hvad der dog også er dårligt, så hvert andet øjeblik må jeg brække min ene finger ud, og det gør nas.

Jeg har prøvet at lære at spille guitar. Jeg elskede at spille julesange. Jeg har lavet smykker, som jeg solgte på lørdags marked i Gilleleje. Her solgte jeg også hjemmelavede festkort. Min produktion var så stor, at her mange mange år efter, har jeg stadig kort til trods for, at familien har fået så mange, at de har brugt dem til at give ud igen.

Det er kun et udpluk af mine mange hobbyer, og at male er desværre lagt lidt på hylden, da jeg ikke for tiden rigtig ved, hvor jeg skal stå og male, men jeg håber meget at komme i gang igen, når det problem bliver løst.

Malerier

Hvis du har en spændende hobby, så vil alle vi andre gerne høre om den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.