Hvad synes du om efteråret? Jeg har altid sagt, at jeg ikke kunne lide efteråret, men det er ikke helt sandt, for jeg synes, det er en smuk årstid. Det er nok mere det, at efteråret står for at være starten på vinteren og har noget at gøre med lysets fravær mere end mørkets nærvær. Jeg har nu gjort potter efterårs klare med mini grantræer, lyng og pynte græskar, det er et hyggeligt arbejde, og så nyder jeg det hver gang, jeg kommer hjem og skal ind af hoveddøren. Jeg valgte små grantræer, for så kan vi komme lys på til jul, det tror jeg vil være pænt. I denne uge er jeg også blevet vaccineret. I sidste uge var det for influenza og i denne uge for lungebetændelse. Jeg regner det normalt ikke for noget at blive stukket, men her i torsdags gjorde det ret ondt, men jo kun i et minut så skidt med det, men i løbet af eftermiddagen fik jeg godt nok ondt i armen, så meget at jeg til sidst måtte spise smertestillende piller, hvad der sker utroligt sjældent, og jeg sov ikke meget om natten. Armen er stadig hævet, og den gør ondt, så det tyder på, at hun må have ramt noget, hun ikke skulle, for det kan ikke være normalt.  Hvordan har du haft det, hvis du er blevet vaccineret?

Hav en rigtig dejlig ny uge.

 

6 tanker om “En smuk efterårs uge!

  1. Jeg har lige som dig fået de to vaccinationer, og den ene arm gør stadig ondt, selv om det var i mandags. Pneomokok-vaccinationen var også smertefuld for min mand sidste år, og det varede en hel uge.
    Efteråret er smukt, men vemodigt.
    Rigtig god søndag!

  2. Jeg er blevet pneumokokvaccineret og mærkede ingenting.
    Jeg har været meget i tvivl om vaccinationerne – har nemlig hørt, at man kan blive ret syg af dem. Jeg mærkede dog ingenting – havde heller ikke ondt i armen. Influenzavaccinationen overvejer jeg stadig. Er der nogen der har erfaringer her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.