I går var humøret højt, mit barnebarn Karoline blev student, og jeg var med til fejringen. Jeg vidste i grunden ikke, at man gør så meget ud af det i dag, ellers kan jeg måske ikke rigtig huske det fra mine egne børn, men der er en stor forskel.

Til trods for at hun havde et gennemsnit på 13,1, før hun skulle op den sidste gang i går, havde hun nerver på, men det gik igen rigtig godt . Så der blev skålet og festet, og veninderne hoppede rundt af glæde, når der kom en ny med hue på. Gymnasiet havde sat borde op til familiernes fejring, meget flot og spændende at se at næsten alle nationaliteter feste på næsten samme måde.

Lillebror havde lige nået at være til hans sidste eksamen, så han kunne være med til at fejre storesøster. Der nu faktisk er blevet den lille.

Festen fortsatte om aftenen med skøn tapas og gaver. Vi havde købt Kay Bojesens abe med studenterhue på. Det var et ok valg, jeg synes også, den er så sød. En skøn og mindeværdig dag som det var meget dejlig at være med til, og den fik mange minder til at dukke frem.

Hav en dejlig dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.