Under indretning af det nye hus, er der blevet flyttet rundt og rundt, de større møbler står, hvor de skal. Ja, faktisk synes jeg ikke, der er andre måder, de kan stå på, men alt andet som billeder og diverse mindre ting er flyttet rundt i en uendelighed, og min kære mand har tålmodigt hængt billeder op taget dem ned igen og hængt nye op. Selve indretningen blander han sig ikke i, kun de store mere overordnede ting er blevet bestemt i fællesskab. Vi har sat masser af skabe og reoler op, der er købt i Ikea, så nu må man ikke sige ordet Billy mere, for det hedder deres populære skabe/reoler, som det anslås, at de sælger en af hvert 5. sekund et sted verden. De er også gode og billige, og jeg tror, at han til sidst kunne samle dem i søvne.

Sådan en hel væg med reoler eller skabe giver enorm god plads til alle tingene, så det har vi lavet i soveværelset og i kontoret. I soveværelset er der monteret låger, og jeg har fået sat mange hylder i, så nogen af dem kunne bruges til nogle af mine sko. Da jeg sjældent smider sko ud, har jeg enormt mange. jeg har to skabe som denne i sommerhuset bare med sommersko, skulle nok overveje at sortere ud i dem en dag.

I kontoret er der bare reoler, og de er ved langsomt at blive fyldt op med ting, jeg bruger meget. De fleste bøger lader jeg blive oppe i sommerhuset, så kommer der ikke til at se så fyldt ud. Nu er den flytning overstået her på bloggen, og der skal ske noget nyt.

Nyd det skønne vejr, der kommer de næste dage. Jeg skal holde fødselsdag, så man må sige, jeg er heldig med vejret, da vi bliver så mange, at vi skal være ude og ellers havde måtte sætte telt op.

2 tanker om “En tålmodig mand!

  1. Hvor har I indrettet jer smukt! Og en hel væg med reoler eller skabe er guld værd – det har vi også her, ja, begge dele.
    Du er heldig med det fine vejr til fødselsdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.