Jeg har været inde at se filmen Druk. Det er faktisk første gang, jeg har været i biograften, siden Corona kom. Jeg har været lidt nervøs for det. Men filmen Druk, som jeg havde hørt meget positivt om, trak. Thomas Vinterbergs film er absolut værd at bruge tid på, ikke kun fordi at Mads Mikkelsen spiller helt fantastisk, det er også en god historie. Filmen handler om fire venner, der er gymnasielærere, og beslutter sig for at teste en norsk filosofs teori om, at mennesket er født med 0,5 promille for lidt. Det starter en glidebane, for hvis lidt alkohol gør undervisningen og livet lidt bedre, så må flere og flere promiller gøre endnu mere. Filmen er morsom og tankevækkende, der er mange spændende aspekter i den.

Jeg så filmen Druk i Big bio i Herlev, og det er anden gang, jeg har været der, og det er absolut ikke en biograf efter min smag, for jeg går også meget op i, at der er nogle dejlig omgivelser, lige fra man ankommer, til man forlader biografen igen. Big i Herlev ligger i store og støjende omgivelser med restauranter, høje rulletrapper og et fitness center. Selve foyeren, som du ser på billedet, er ret “kold” og trist. Selve salen virker også kedelig, men sæderne er fine med el-indstilling, så man nærmest kan ligge ned.

Billede herover er fra Gilleleje bios lille sal. Jeg vælger som regel helst mindre sale, lærredet er rigelig stort for mig,  og i denne corona tid om eftermiddagen er der færrest gæster, så det føles meget trygt. Det var dejligt at komme i bio igen og se en god film.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “En tur i bio!

  1. Tak for anbefalingen af filmen ‘Druk’. Den vil jeg meget gerne se.
    Big bio i Herlev lyder ikke som et spændende sted – jeg vælger nok vores egen Kosmorama.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.