Der bliver sagt, at man bliver langsommere med alderen, men passer det. Måske giver man sig bare bedre tid eller gør man. Vi har lige været på ferie. Den varede et døgn, men hvor kan man nå meget på sådan et døgn.Turen gik til Bad Malente, og på vej dertil stoppede vi for at se byen Preetz. Det var noget jeg fandt ud af undervejs, så jeg havde ikke været inde og søge på byen, om hvad der var at se. På mit kort er de byer, der er mere spændende gule, og det var Preetz. Efter at have set byen ved jeg faktisk ikke hvorfor, måske har jeg ikke fundet det smukke?

Vi har været flere gange i Bad Malente, men aldrig om sommeren og i godt vejr, det har vi så stadig ikke. Min kære mand har 3 vejr apps, og ifølge den bedste skulle der tirsdag komme 7 timers sol (hvorfor i alverden tror man på vejrudsigten), sammenlagt var der nok en time, til gengæld blæste det meget. Men til trods for problemer med hotellet og vejret havde vi en rigtig dejlig tur.

Bad Malente ligger utrolig smukt omgivet af søer, og denne gang besøgte vi også deres kurpark, mere om den og hotel problemer i morgen, hvor jeg også starter forberedelser til weekend gæsterne. Du kan se mere om Bad Malente på tysklandsguide.dk

Hav en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.