Gilleleje mhavn

Der er liv i mig stadigvæk, selvom der er gået noget tid siden sidst. Men jeg har været syg i ca. 14 dage, så det er først nu, at alt energi er vendt tilbage.

Sikke et forår, vi har haft med sne, kulde og blæst, men dog også nogle solskinsdage. Et besøg i Gilleleje havn hos fiskehandleren var meget ensomt, vi var de eneste kunder. Bagefter gik vi ind i den boble, de satte op sidste år. Der var dejligt varmt, og det var sjovt at sidde og kikke ud på bådene, mens det regnede og blæste udenfor.

Svendborg

Vi har også været på en af vores hyggelige lynture. Da jeg begyndte at få det bedre, kom lysten til lidt forkælelse, så vi planlagde at tage en smuttur til Odense. Den by er vi blevet glade for.

Da jeg er ved at lave Svendborg på danmarks-guide.dk og manglede nogle billeder, så passede det jo fint at tage turen omkring Svendborg på vej til Odense.

Svendborg er en gammel søfarts og havneby, der ligger smukt ved det Sydfynske Øhav. Byen har smalle gader, torve og gamle huse. Her er også mange cafeer og butikker, så vi tog lige en tur rundt i byen, og heldigvis skinnede solen.

Christian Firtal i Odense

Vi har helt utrolig mange traditioner, når vi kommer til de samme steder, vi er gode til at gentage os selv. Det er vildt afslappende, man skal ikke hele tiden tænke “hvad så nu”.

Vi har efterhånden fundet nogle god spise og drikke steder i Odense. Min kære mand skal altid lige have en øl eller to på Chr. Firtal. Deres udvalg af øl er ret imponerende, og det er et rigtig hyggeligt sted med en skøn stemning og mange mennesker.

Oluf bagers gaard i Odense

Vi havde også denne gang bestilt bord på Oluf Bagers Gård, og det var igen rigtig godt både maden, betjeningen og de hyggelige omgivelser. Sidst var vi der en hverdag, så der blev vinen skænket op (to glas), nu var vi der en lørdag, så der var fri vin, som man selv hentede fra en vin bar med et fint udvalg af vine.

H.C. Andersens eventyr

Jeg føler mig i eventyrland, når jeg bevæger mig rund i Odense, fordi man hele tiden genkender et af H.C.Andersens eventyr, da der er rigtig mange af hans eventyr som skulpturer i byen. Selv når man går tur ved åen, møder man eventyrene.

Odense har mange små hyggelige passager, men desværre også et stort antal af lukkede butikker, større end jeg har set i nogen anden by, rigtig trist. Hvis du skulle få lyst til at læse mere om Odense, så er den på danmarks-guide.dk

Ikea

Lige for tiden lever vi ret meget i Ikea, for vi er i gang med at planlægge et nyt køkken. Det er jeg lykkelig over, for det gamle er meget grimt og slidt, så det bliver skønt, men er også et stort arbejde at planlægge, så min kære mand er kommet på lidt af et arbejde. Men mere om det senere.

Hav det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.