tivoli Mona

I fredags var der så lige pludselig smuttet et år mere, jeg havde fødselsdag igen. Den blev fejret med en tur i tivoli efter eget ønske. Jeg synes, at det er en utrolig smuk have.

billede af Tivoli piratskib

Frokosten blev indtaget med denne smukke udsigt. Vi vælger så vidt muligt steder lidt væk fra støjen fra de store forlystelser, jeg synes noget af hyggen forsvinder, hvis man hele tiden bliver overdøvet af skrigende piger (helt utroligt som de kan skrige). Som regel spiser vi på restaurant Søcaféen, det er god mad, venlig og lidt frisk betjening og priserne er vældig rimelige.

Tivoli heste

Tivili

Turen sluttede med kaffe og en sidste nydelse af den meget smukke have. Lige nu er et af de gode tidspunkter, for selvfølgelig vil blomsterefloran svinge meget, men de gør et stort stykke arbejde derinde.

kaffe

Jeg er på alle de sociale medier, og det er dejligt, når man har fødselsdag for sikke mange søde hilsner man får. Hele landet  kommer ind i ens stue til fødselsdag et dejligt gensyn med gamle venner og familie medlemmer, man ellers ikke går og snakker med i hverdagen. Selvfølgelig er alting ikke kun positivt, så fra meget nære venner og familie, der er en fødselsdagshilsen kun på facebook lidt “tyndt”. På lørdag kommer festen, forberedelserne er i fuld gang.

Hav en god søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.