kastrup-lufthavn

Hvilket heldigt menneske tænk sig kun at møde søde venlige, hjælpsomme og sjove mennesker en hel dag. Kl. 7.06 kom taxaen en ny flot Volvo stationcar 4 minutter før tid med en sød hjælpsom chauffør, der i lufthavnen hurtigt hev alle kufferter ud og op på en vogn. Ingen kø ved bagage drop, og da båndet gav sig til at blinke og hyle ved synet af min kuffert, kom en sød ung dame og hjalp, der skulle som sædvanligt et “heavy mærke” på. Vi havde business biletter, så der var ingen kø ved sikkerhedskontrollen, og der var også en flink og meget snakkesalig  ung mand, der hjalp til. I loungen havde de fået dejlige glutenfri boller til morgenmaden, og afrydderen var en ung sød fyr, der også var i perle humør. Jeg fik mit ynglings sæde 1b. Jeg elsker at sidde forrest, for det føles, som om der er mere luft og meget mere ro. Stewardessen var en lidt ældre humørbombe, og hold op hvor var hun frisk og lynhurtig i replikken og med serveringen. Men de må stå model til mange dumme kommentarer, bl.a. en rødmosset sjusket mand kom med kommentaren: “har i husket fuel” ( det var årsagen til flystyrtet forleden så ih, hvor er det morsomt). Hun svarede lynhurtig: “du skal bare flyve med SAS så sker det aldrig.”

nice-lufthavn

Chaufføren på bussen var sjov og i godt humør, de plejer ellers at være ret sure.

cannes

Selv den franske kvinde, der skulle låse os ind, stod nede på gaden, da vi kom, og Strecker havde husket den flaske rødvin, han ville give, fordi han sidst var her med en håndværker og brugte selv eftermiddagen med at sidde og snakke på vores terrasse, så hold da op hvor det gik derud af.

cafe-roma

Humøret kunne ikke blive bedre, så vi stormede ned på vores yndlingssted Caffé Roma, for at se om alt var ok der og spise frokost i 18 grader. Utrolig skøn dag.

Hav det rigtig dejligt.

 

En tanke om “Fantastisk!

  1. Ja, så kan jeg jo godt se at I er taget af sted. Det var da dejligt med glade og positive mennesker. Det har jo også lige været jul. Håber I får en dejlig ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.