Hundested sandskulptur

Så har jeg igen i år været i Hundested for at se sandskulpturerne, og lige som de mange andre år blev jeg dybt imponeret. Jeg kan hele tiden høre mig selv gå og sige neej, hvor er det flot. Fantastisk at de kan lave det. Jeg er også imponeret over deres fantasi og alle de små detaljer, de har med. Det er kunstnere fra hele verden, dog i år flest fra Holland, der står for kunstværkerne. Årets tema er: “Der var engang”.

Sandskulptur i Hundested

Hundested havn

Udover Sandskulpturerne foregår der meget i Hundested havn. Kajgaden er et populært og stemningsfuldt
shoppingstræde. I de gamle fiskerhuse holder en stor del af byens lokale designbutikker og arbejdende værksteder til. 

Et af mine yndlingssteder er Glaspusteriet. De har nogle utrolige smukke ting. Indtil nu har jeg kun kikket, men vil gerne eje nogle af dem. Særlig et af de flotte glasskibe der er lavet i glas og træ, og hver især er et lille kunstværk. Glasskibene er udviklet i samarbejde med møbelsnedkeriet Egeværk, og to håndværk kombineres i denne innovative serie af skulpturer – vikingeskibe i glas og træ. Hvert skib er unikt i farve glasdesign og træarbejde, og hver eneste skib tildeles et navn fra nordisk mytologi. De er naturligvis meget dyre, men man har lov at drømme.

Glasskibe

Aubersiner

Nu er der gang i drivhuset, og for føreste gang har vi en aubergineplante, og den giver utrolig mange frugter, så vi ender med at blive eksperter i at finde opskrifter med auberginer.

Dræbersnegle

Efter flere år uden dræbersnegle skal jeg da nok love for, at de er vendt tilbage. Jeg har ikke tal på alle dem,  jeg har hugget over. Jeg tager turen rundt i haven hver gang, det har regnet og ellers morgen og aften. En meget ulækker beskæftigelse.

 

Hav det godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.