Så er vores møbler kommet hjem til Herlev ved hjælp af Danmarks sødeste flyttemænd. Man skal lede længe efter mere hjælpsomme og positive unge mænd. Da de jo ikke kunne komme og se indboet, havde vi fået tilbud på et flyttelæs. Da jeg så flyttevognen, blev jeg godt nok nervøs for, om de kunne have det hele, den så meget lille ud, men hold da op hvor de kunne læsse den. Vi havde også kun 17 flyttekasser, det må have hjulpet dem. Flyttemændene var kørt hjemmefra kl. 6 fra Gentofte, og lidt over kl. 9 ringede de, at nu var de ved grænsen til Tyskland.

kl.11.30 var bilen læsset, og de havde nået at få kaffe og basser, og de havde næsten fået det hele med. Da vi har lejligheden lige til 1. september, har vi ladet noget blive dernede, så vi vil kunne tage en overnatning der. Ved tre tiden holdt de så i Herlev, og så skulle bilen lige tømmes, og alt det tunge skulle op på første sal, men da vi sagde det, var deres svar, at det var ikke noget problem, det er jo en fin trappe. De var efterhånden gennemblødte af varme og fik besked på at begynde at drikke vand i stedet for sodavand, de smilede bare og undlod at sige “ja mor”.

Nu er alle flyttekasserne tømt og nogle af tingene er kørt op i sommerhuset med hjælp af vores søn. Opvaskemaskinen er også sat op, så vores liv er ved at være mere normalt nu, og jeg kan vende tilbage til at blogge igen. Der har været lidt langt imellem indlæggene den sidste tid, men jeg håber, i alle har det godt og nyder den skønne sommer.

På gensyn.

 

 

 

 

 

 

2 tanker om “Fantastiske Flyttemænd!

  1. Det var vel nok dejligt, at I nu har fået jeres møbler og ting til Herlev – og det lyder som nogle søde unge mænd. Men, uha, det har været noget af et job at arbejde i 30 graders varme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.