Tyskland har en del restriktioner her i Corona tiden, som vi ikke har her hos os i Danmark. Den ene er deres krav til mundbind, som dog ikke skal bruges når man i almindelighed går på gaden, men de skal på når man går ind i butikker, og i nogle restauranter der kræves de, når man går ind i restauranten, og de skal være på til man sætter sig ned, og så skal de på igen, når man skal på toilettet. På nogen restauranter bærer tjenerne mundbind, i andre gør de ikke, så det må være frivilligt for dem, men ikke særlig behageligt at gå rundt og tale med gæsterne dagen lang med sådan nogen på. Jeg bruger briller, og de varme dage havde jeg problemer med, at lige når vi var kommet ind i butikkerne, duggede brillerne. Nu skal vi til Tyskland igen, og denne gang har jeg anskaffet nogle tyndere engangs mundbind, så dem håber jeg er lidt behageligere at have på.
Hvis man bare skal ned og handle hos Fleggaard, så sælger de dem ved indgangen.

Tyskerne har også en anden forholdsregel, og det er, at på de fleste cafeer og restauranter skal man udfylde en blanket med navn og adresse samt dato og tidspunkt, hvor man har besøgt stedet, og det kan være for lige at sætte sig og drikke en kop kaffe uden for en cafe. Jeg tror, at alle lande har deres egne regler i øjeblikket, men at holde afstand og spritte hænder af er nok en af de gode og må være let at overholde for de fleste. Vi holder nu en lille pause fra flytteriet og tager på en mini ferie til Odense, Skanderborg og så ned til Glücksburg og tager nogle af flytteresterne med hjem.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “Ferie i Tyskland med mundbind!

  1. Det må være lidt af en plage at skulle bruge mundbind i Tyskland. Min moster i Californien er også nødt til det.
    Hvor lyder det dejligt, at I nu holder nu en lille pause fra flytteriet og tager på en miniferie i Odense og Skanderborg.
    Håber I snart har alt med hjem fra Glücksburg.
    Rigtig god weekend og ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.