teltpynt

Jeg holdt fest i lørdags for at sige tak for livet, og som pynt lavede jeg 260 papirblomster. Det har været så hyggeligt.

Da jeg startede, havde jeg ikke helt styr på, hvordan jeg skulle få dem hængt op i teltes loft. Min plan var at lave så mange, at de hang i hele loftet. Det nåede jeg desværre ikke, for det havde ellers været flot. Det blev kun til tre rækker og så nogle på siderne.

papirblomster

servietringe af papirblomster

Jeg havde også lavet servietringe af papirblomster.

borddækning i telt

Vi satte telt op allerede om mandagen, da vejrmeldingen svingede meget. Så da startede jeg allerede langsomt med at dække borde, dog turde jeg ikke hænge papirblomsterne op før fredag, da det i ugens løb både blæste rigtig meget og regnede. Vi havde selv lavet maden, som var tapas/antipasto. Det blev lækkert, men var også et stort arbejde.

Flensborg

Mandag morgen startede vi så på en ferie, og første stop var Flensborg. vi boede på vores “gamle” hotel, det ligger godt og har overdækket parkering til 5 euro lige ved hotellet. Vi havde meget mad tilovers efter festen, så jeg havde smurt madder, som vi kunne sidde ud i solen undervejs og spise.

I Flensborg slentrede vi bare rundt og kikkede, og jeg købte en sort kashmirtrøje, den gamle var slidt helt op. Der blev også tid til en af mine yndlingsbeskæftigelser at sidde og studere mennesker. Vi var lidt trætte efter festen og søndagens arbejde med oprydning og nedtagelse af telt, så dagen sluttede tidlig. I går gik turen så videre til Lüneburg.

Hav en god dag.

2 tanker om “Fest og papirblomster!

  1. Det ser som altid fantastisk ud når du pynter op, jeg er sikker på at alle nød det og fejrede livet sammen med dig 🥰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.