Jeg havde set på nettet, at der skulle komme 120 historiske træskibe til Helsingør i dag, så det indbød til en tur til byen, hvor det også var skønt vejr, et stort plus fordi jeg synes, at jeg altid går rundt og fryser i den by. Men i dag var der godt nok gang i byen med masser af mennesker og musik. Ligegyldigt hvor vi kom hen, var der et orkester der spillede, helt utrolig dejligt.

Hele pinsen vil op imod 120 historiske træskibe fra Træskibs Sammenslutningen lægge til i Helsingørs Kulturhavn, hvor der på havnen er boder, og man kan komme ombord eller ud at sejle på nogle af bådene.

Vi fortsatte til Axels torv, hvor der blev spillet rigtig traditionel jazz. De var gode, og vi fik lige en øl/vin i solen sammen med rigtig mange andre mennesker, der var i solskinshumør.

På gågaden fik vi også musik af et marine orkester. Det virker mere højtideligt, man retter faktisk ryggen lidt.

Efter dem kom endnu et jazz orkester ned af gaden, stemningen var høj, jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har mødt så meget musik og skøn stemning i en by. Bådene ligger der hele Pinsen, så hvis i har muligheden, kunne det være en god udflugt.

Rigtig god pinse til dig.

Mona

 

En tanke om “Fest og stemning i Helsingør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.