I fredags var jeg til en visning af filmen Fisherman´s Friends i Grand Teatret sammen med pressen. Jeg var inviteret af Scanbox Entertainment.

Det var klokken 9.30 så efter turen ind fra Gilleleje, var det dejligt, at der stod kaffe og croissanter.

Filmen Fisherman´s Friends handler om en lokal gruppe fiskere fra Cornwall i England, der synger sømandsviser, som går lige i hjertet, mens de lever et liv med den vilde natur, sammenhold og stolte traditioner. På en polterabend tur med sine rige venner kommer storbysinglen og musikmanageren Danny  til byen og opdager de syngende fiskere. Han slår sig ned i Port Isaac for at få en kontrakt med dem, hvilket der kommer mange sjove og følelsesladede episoder ud af. Man lever sig ind i fiskernes og de øvrige beboers liv i byen og til søs på godt og ondt. Handlingen er baseret på en virkelig historie om de helt almindelige ti fiskere som gik fra at optræde på den lokale pub til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt.

Filmen har en hel del humor og hele paletten af menneskelige følelser, og den har premiere over hele landet den 15. august.
Jeg havde det virkelig godt efter at have set filmen, og min mand, som normalt er til lidt mere action, havde det på samme måde. Jeg kan absolut anbefale alle at se den film.

Hav det godt så længe.

3 tanker om “Fisherman´s Friends en sjov og tænksom film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.