En efterårsuge er lige gået med sol og regn, men desværre også med en kedelig rekord med 949 nye corona smittede på én dag, lige dagen efter vi havde fået nye stramninger, som endnu en gang indskrænker vores frihed. Diskussionen om mundbind foregår overalt,  og det er småt med enigheden om, hvor meget de virker og om forsknings resultater, der ikke må blive offentliggjort. Vi almindelige mennesker kan ikke vide det, men én ting, der ikke taler for er, at i de lande, der har brugt dem meget både ude og inde i lang tid, der er tallene eksploderet meget mere, men alt er gisninger. Vi skal nok prøve at få de unge til at komme med gode ideer til, hvordan vi får dem til at stoppe spredningen. Men det at holde afstand og spritte af må stadig være noget af det vigtigste, og med det og ingen knus (hvor jeg savner dem) var vi til min datters fødselsdag lørdag. Det er skønt at se mennesker, og det er altid en oplevelse at se hendes blomsterdekorationer, for de er fantastisk flotte og inspirerende.

9. november skal jeg have det første øje opereret for grå stær. Det er blevet trukket alt for længe på grund af coronaen, og nu føler jeg mig næsten halvblind. Jeg kan højst læse 15 minutter under meget lys, og kun hvis skriften er stor og tydelig. jeg kan også kun arbejde meget kort tid af gangen her ved computeren, så jeg glæder mig til at få synet igen, det bliver skønt at kunne sætte sig og læse en bog og at køre bil igen, det er som om noget af ens frihed er taget fra en.

Det lykkes mig at overraske min mand og faktisk også mig selv ved at foreslå, at vi købte et tv og hængte op i køkkenet, så vi kunne se “Go´ morgen Danmark” . Der er aldrig noget, der er gået så hurtigt, for om eftermiddagen så var det købt og hængt op. Så nu må tiden vise, om det var en god ide, men efteråret og vinteren gør, at jeg er mere inde, og det kræver et lidt andet liv.

Har du planer for noget spændende i den nye uge?

 

3 tanker om “Fødselsdags hygge og trist rekord!

  1. Hvor er det godt, at du endelig bliver opereres for grå stær.
    Ja, det er frygteligt, som coronaen brede sig, og der er så meget, vi ikke må. Vi har lige købt to visirer til brug ved blandt andet indkøb.
    Sikke nogle skønne blomsterdekorationer din datter havde lavet.
    Og en god idé med en tv-skærm i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.