Kender du følelsen af ensomhed? I følge ældre sagen føler 50.000 over 65 år sig svært ensom, men det er ikke en speciel følelse, som seniorer har, for rigtig mange unge lider også meget med følelsen af ensomhed, og i grunden er der nok ikke så stor forskel på, hvad man måske kan gøre. Det vrimler med aktiviteter overalt, men det kan være svært at tage sig sammen og komme afsted, og når man så kommer hjem igen, så kan følelsen af tomhed bagefter være større, hvis det er et tomt hjem. Da jeg var ung, var der mange, der havde en penneven, det syntes jeg lød rigtig spændende, men da jeg havde svært ved at stave, syntes jeg, det ville være flovt at begynde at skrive med en fremmed. Da jeg blev gift, kom ensomheden som et chok, da min mand på grund af arbejdet var væk i flere dage. Tomheden føltes lammende og set med mine øjne nu, så ville internettet have været en gave dengang. Man kunne have været på skype sammen og have følelsen af at sidde overfor et rigtig menneske. Det at kunne se vedkommende i øjnene giver mere nærvær, og man kan vise ting til hinanden, så det er en god ide, hvis man er svært ved at komme ud. Jeg er jo selv blogger og følger også andre bloggere, og det synes jeg giver meget inspiration. Jeg følger bloggere i alle aldre. Jeg synes godt, man kan sige, at det er den nye form for pennevenner, hvis man deltager med kommentarer til indlæggene, så kommer man stille og roligt til at kende hinanden. Har du ideer til, hvad dem der lider af ensomhed kan gøre?

Hav en god weekend.

4 tanker om “Følelsen af ensomhed?

  1. Internettet er en rigtig god ting, vi har fået i de senere år, hvor vi fx kan bruge Facebook til at finde venner. Vi, der ikke er unge mere, har så mange fra vores barndom og ungdom, vi kan finde der.
    Jeg har selv oprettet en Oplevelsesgruppe og går ud og oplever spændende ting med venner og bekendte.

  2. Jeg synes faktisk at mange ting er blevet lettere og sjovere siden internet og de sociale mediers indtog. Uden de sociale medier var der mange der aldrig ville være i kontakt med hinanden – simpelthen fordi muligheden ikke var til stede. At følge andre bloggere er både inspirerende og hyggeligt. Og så er det altid spændende at læse dine blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.