Fuglene har stadig deres frihed, og de må nyde det meget, jeg er i hvert fald misundelig på dem. Jeg har altid syntes, at det måtte være uhyggeligt at leve i et land med diktatur, ikke have sin frihed til at gøre lige hvad man vil. At der skulle sidde nogen og styre en, som var man en  marionetdukke. Faktisk føler jeg nu, at jeg oplever diktatur, det, at jeg hele tiden får at vide, hvad jeg må, og i særdeleshed alt det jeg ikke må. Min personlige frihed er blevet rigtig meget begrænset, hele mit liv er blevet ændret. Selvfølgelig forstår jeg godt ideen og lever 100% op til kravene, men føler, det er meget svært at have mistet retten til at bestemme over sit eget liv.

Jeg har en elektronisk fotoramme stående, som hele tiden viser billeder af ferier eller billeder af familie og venner, det er meget sjovt og hyggeligt, men så kommer tanken, at det var en dejlig tid, dejligt da man som en selvfølge kunne gøre lige, som man havde lyst til, men nu er friheden taget fra os alle. Da Danmark lukkede ned, da var der jo ingen, der vidste helt, hvad der var på vej, men nu er livet og vores land nød til med stor omtanke fra os alle at komme mere og mere i gang igen. Vi må alle være forsigtige og passe på hinanden, men vi må til at få friheden tilbage. Og så har vi endda sluppet billigere end mange andre lande.

Hvordan har du det med det hele?

En tanke om “Fri som fuglene!

  1. Jeg er også meget ked af alt det, vi skal passe på og ikke må. Men det kan vel ikke være anderledes? Jeg savner at se familie og venner – og er i tvivl om jeg tør gå til tandlæge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.