Frisør

Jeg har været til frisøren og blevet klippet. Normalt vil det ikke være en stor seværdighed, men efter at have mistet alt håret på grund af kemo, så er den første gang hos frisøren stor. Jeg havde en dejlig følelse af at være normal igen, da jeg gik hjem.

Det at begynde at gøre de ting, der førhen var en selvfølge, føles så skønt. Jeg følte mig nærmeste helt høj, selv om jeg havde været lidt mistænksom om at skulle have noget klippet af det hår, der helst i en fart skulle blive langt. Men min datter har været efter mig, hver gang hun så mig: “Mor du skal klippes”. “Nej”, sagde jeg, det skal være langt. Men nu må jeg erkende, at hun havde ret. Surt når ens børn bliver klogere end en selv.

Supermarco

italiensk supermarked

På torsdag skal jeg have den sidse behandling på Herlev Hospital, så det bliver en stor dag,  ja faktisk en dag jeg har glædet mig til i over et år. Derfor vil jeg holde en fest til september for at takke alle de mange søde mennesker, der i det år har gjort alt, hvad de har kunnet for at opmuntre og glæde mig.

Som en del af planlægningen var vi en tur ude i det Italienske supermarked “Supermarco” i København. Jeg var meget begejstret, kunne have købt den halve butik.

Papirblomster

Jeg elsker at planlægge fest og har mange spændende ideer, synes jeg selv. Specielt pyntningen af bord og telt går jeg op i lige nu. Mere om det senere.

Hav en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.