Byen Fuengirola

Nu er jeg startet på den anden uge af vores ferie på 14 dage her i Fuengirola, hvor vi har lejet en lejlighed. Vi har lejet den gennem Airbnb, og var meget spændte på at se den. Men vi er blevet meget tilfreds, specielt udsigten er helt fantastisk.

Men som det som regel er, så kræver det stor kreativitet at få køkkenet til at fungere på grund af manglende service. De fleste dage spiser vi det ene måltid hjemme, og det består som regel af en af de spanske skinker, pate, ost og diverse grønt. Det smager dejligt og er meget let at tilberede.

Solopgang Fuengirola

Vi drikker morgenkaffe med denne skønne udsigt, og ser solen der står op. Vi har flyttet lidt rundt på vores adfærd, da vi normalt altid går ud på opdagelse fra morgenstunden og så er hjemme om eftermiddagen. Men på grund af, at vi har sol på altanen om formiddagen og frem til ca. kl. 14, så er vi hjemme og nyde det der.

Promenaden i Fuengirola

Jeg afsluttede 2022 med at købe et ur med skridttæller, og så var planen at starte med 10.000 skridt de første 14 dage og så øge det med 1000 skridt hver 14. dag. Nu er jeg oppe på at skal gå 12.000 om dagen. Men da vi går lange ture på den smukke promenade, er jeg mange dage nået op på 15.000 – 16.000. Men er der dage, hvor jeg mangler nogle skridt, så traver jeg frem og tilbage i lejligheden, så målet nås hver dag.  Jeg er faktisk stolt af mig selv.

Malaga

Vi har også en dag taget bussen ind til Malaga, der er en stor meget flot by, som vi altid kommer lidt skævt ind på. Hvorfor ved jeg faktisk ikke, for byen har alt, hvad en stor by skal have også udover de mange smukke bygninger.

Vi starter med den berømte gågade Calle Larios, hvor der er marmorfliser og smukke facader. Her er et utal af spændende butikker og selvfølgelig også alle mærkevarebutikkerne. Jeg købte intet, ikke engang et par sko. Sidst jeg var her blev det til to par og en taske, men jeg var uinspireret.

Jeg tror at byen næsten har flere restauranter end butikker, men til trods for det kunne vi ikke lige finde et sted at få frokost, da vi ville sidde i solen og have tapas. Da det endelig lykkedes, blev det en fiasko, for solen forsvandt bag et kirketårn, og tapassen var elendig.

Marebella

Den næsten tur gik til Marbella. Den tur var sammen med nogle venner, der også er hernede, og de har lejet bil, så det var dejlig let. Vi blev hentet ved vores lejlighed og kørt hjem til døren igen. Så vi havde en skøn dag derinde, hvor vi fik en rigtig god gang tapas siddende i solen på byens smukke promenade med en dejlig udsigt over vandet.

restaurant Los Enebros i Fuengirola

En ferie for os er også god mad. Vi har været en gang før i Fuengirola, og da fik vi anbefalet nogle gode restauranter af vores søn.

En af dem nåede vi ikke sidst, for det var umuligt at få et bord, men denne gang bestilte vi bord i starten af ferien, og skal spise der i dag, hvor vi vil fejrer vores bryllupsdag ( det er dog en dag for tidligt ). I morgen skal vi på restaurant Los Enebros for anden gang med nogle andre venner, der også er hernede.

Tapas

Ellers har vi fået rigtig meget god tapas nede på vores lille torv. Der er altid mange mennesker og en dejlig spansk stemning lige til sent aften.

vejret i Fuengirola

Som vejrmeldingen havde lovet, regner og blæser det meget i dag. Vi håber ikke den har ret, så det opgså bliver dårligt i morgen.

Hav det godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.