Juletræ

Nu nærmer juleaften sig efter en december måned bestående af dejlig meget jule lys og pynt. Lys der pludselig på magisk vis gør vores ellers så mørke nordiske midvintertid strålende. Jeg nyder at pynte op over alt i begge min hjem, der vrimler med nisser og engle.

Julegaver

Julegaverne er købt og pakket ind og ligger nu klar til at lægges under træet, forhåbentlig til glæde for modtageren. Jeg har allerede fået den første julegave, den var ikke pakket ind og med en stor rød sløjfe, men alligevel er det årets, ja nok et af mit livs bedste julegaver at få at vide, at nu er kræften væk.

Julenisser

Julekort ligger det lidt tungere med, faktisk havde jeg bestemt mig til at lave nogen i år, men det blev ved tanken desværre. Men alle jer, der følger mig her på bloggen, vil jeg ønske en rigtig glædelig jul. Jeg håber i alle kommer godt igennem juledagene uden smitte, selvom vi alle skal passe på hinanden, så kan vi jo godt hygge os og nyde de dejlige dage.

Glædelig Jul.

2 tanker om “Glædelig Jul!

  1. Hvor er det en god nyhed , har tænkt meget på dig. Rigtig glædelig jul og tak for dine fine indlæg og flotte fotos på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.