Bogense hotel

Vi havde købt 1 overnatning i Bogense og 2 i Otterup. Første ophold var Bogense det kostede 998,- kr for to, og det inkluderede overnatning, kaffe og kage om eftermiddagen, aperitif, tre retters menu med en 1/2 hvidvin og en hel rødvin, kaffe og kransekage. Det var fin mad, så jeg kan varmt anbefale stedet.

Manneken Pis i Bogense

Bogense er en hyggelig by, men vil selvfølgelig være meget bedre om sommeren, hvor der er mere liv. De har også en Manneken Pis og historien om ham, kan du læse på min www.danmarks-guide.dk, når Bogense er kommet på i næste uge.

Otterup hotel

De sidste to dage var på Otterup Hotel, og det var endnu bedre mad med fire retter, f.eks. var den ene ret i går kalvemørbrad. Vi købte deres vinmenu med rigtig gode vine, den kostede kun 190 kr.. Opholdet kostede  998,- per dag og inkluderede også kaffe og kage, aperitif samt irish coffee. Otterup ligger kun 12-14 km fra Odense, så det kan også varmt anbefales. Vi kørte derfra til Fåborg på

Fårborg kunstmuseum

førstedagen, og hold op hvor vi frøs, det var hundekoldt, så vi tog på kunstmuseum igen.

Odense

odense by

I går kørte vi til Odense, det var lidt bedre vejr. Odense er en rigtig dejlig by, så hvis du vil have inspiration til den, kan du læse mere på min guide www.danmarks-guide.dk. Nu står den på havearbejde i weekenden i sommerhuset og postevand.

Hav en rigtig god weekend.

2 tanker om “Gode tilbud!

  1. Jeg er godt nok vild med det billede af de der små drenge.Vi mangler bare et tøndebånd. God weekend og arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.