Nu varer det ikke mange dage, før årets sidste fest skal løbe af stablen. Min aften kommer til at starte med dronningens tale, som jeg ikke kan mindes ikke at have fået set. Ligegyldigt hvor i verden jeg har været, så har min kære mand kæmpet for, at vi kunne se den, for en nytårsaften ville aldrig blive det samme uden, og det er vi vist rigtig mange, der synes. Resten af aftenen skal foregå på Strandhotel Glücksburg. I dagene op til nytåret  har jeg som regel mange tanker om, hvordan året har været. Det har ikke været et af mine bedste, så jeg satser min lid til, at 2019 bliver bedre.  Når året så er ved at rende ud, kommer spørgsmålet, hvad med nytårsforsætter? Hvad siger du selv til det? Der er meget delte meninger om nytårsforsætter. Jeg har som regel mange gode, og de holder “helt” hen til midt i februar, så har jeg som regel glemt dem. Jeg læste et sted udtrykket “hverdagslykke”, og det syntes jeg lød rigtig godt med lidt lykke hver dag. Det skulle måske være mit nytårsforsæt med lidt lykke hver dag og lave en ting, der giver en lykkefølelse. Det vil også passe til tidens ånd med genbrug og bæredygtighed, at finde lykken i små hverdagsting. jeg vil i hvert fald ønske dig et rigtigt vidunderlig nytår 2019.

Godt nytår fra mig til jer alle sammen.

Mona

En tanke om “Godt nytår!

 1. Hej Mona.
  Jeg vil ønske dig og din mand en rigtig dejlig nytårsaften på et af vores absolut yndlingshoteller. Vi fik faktisk i julegave et 2 døgns ophold af vores børn, som vi vil glæde os til at bruge i det nye år.
  2018 har heller ikke været vores det bedste år. Mange sorger, fordi vi har mistet kære nære venner, og det gør voldsomt ondt og sætter vores egen alder mere i perspektiv.
  Vi er også flyttet i et mindre hus i år, en kæmpe udfordring ordet har været et stort, stort arbejde at indskrænke os, men det var også egen beslutning, godt det er overstået.
  På plus siden er vi blevet Farmor og Farfar til den dejligste lille dreng, der den 1.januar 2019fylder et halvt år, det er en stor, stor lykke for os at opleve at få et barnebarn mere.
  Vi ser også ALTID dronningens nytårstale, ellers er det ikke en rigtig start på aftenen.
  Tak for mange gode indlæg fra dig i årets løb. Ser frem til at høre fra dig i 2019.

  Rigtig godt nytår.
  Mange nytårshilsner
  Birgit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.